Gambar Awan-awan yang pelik dan kadang-kadang menakutkan

on Wednesday, December 26, 2012

Sekali pandang gambar-gambar awan di bawah nampak terlalu indah, seperti berada di alam khayalan. Namun menurut sumber asal, semua gambar-gambar tersebut adalah asli dan bukan rekayasa. Apabila diulang pandang, mungkin akan terfikir di dalam benak fikiran kita, sungguh pelik dan menakutkan. Gambar-gambar ini dipetik daripada berbagai-bagai sumber antaranya National Geographic, akhbar Guardian dan Weird Science.Ini diantara gambar awan yang pelik



awan pelik,aneh

awan pelik,aneh,menakutkan

awan aneh,pelik

awan pelik,aneh

awan menakutkan,pelik,aneh

awan aneh,pelik































Ranking: 5

{ 18 comments... read them below or add one }

nurulakmal said...

awan gambar no.2 comel!


December 27, 2012 at 6:34 AM
nur said...

pernah belajar beberapa sem yang lalu


December 27, 2012 at 8:00 AM
roshi''dayahdayu'' said...

ho ho unik tp menakut kan =)


December 27, 2012 at 9:46 AM
miss kecoh said...

awan nanooo...nano nano... huhuhu


December 27, 2012 at 2:54 PM
Rin's Blog said...

laen macam je awan2 ni....


December 27, 2012 at 7:20 PM
bung destur said...

seronoknye awan-awan ni


December 28, 2012 at 12:56 AM
rohmadaini said...

subhanallah bukti kebesaran ALLAH yang real


December 28, 2012 at 10:30 PM
Chekgu Anitt said...

subhanallah..
ada yg mnakutkn tp kagum dgn ciptaanNya


December 29, 2012 at 8:00 AM
Smith John said...

Auto backlink at here
http://quanglang.com/bvct/chi-tiet/545/tao-backlink-tu-dong-tang-rank-alexa-cuc-nhanh.html


December 29, 2012 at 11:18 AM
Ferry Nurse said...

Baru pertama kali melihat awan-awan seperti itu sahabat...Terima kasih atas perkongsiannya.

Mohon Mohon bantuannya sahabat untuk KLIK butang G+1 kat entri IPHONE 5 GADGET IMPIAN semoga berkenan mambantu.
Terima kasih sebelum dan sesudahnya saya ucapkan atas bantuannya


December 29, 2012 at 11:29 PM
anajingga said...

menarik.. apapun sbg hambaNya itulah tanda keesaan dan kekuasaanNya...


December 30, 2012 at 12:06 AM
lina@womens perspectives said...

Sebagian besar belum pernah saya lihat. Indah tapi menyeramkan.


December 30, 2012 at 12:19 AM
-meeSUPERGIRL- said...

Indah luar biasa ciptaan Allah swt :)


December 30, 2012 at 2:06 PM
❤Kamsiah❤ said...

ada yg ori..tp byk yg di edit tu...


December 30, 2012 at 4:41 PM
bredmart said...

keren-keren awannya


December 30, 2012 at 5:56 PM
belajar bahasa inggris said...

Allahu Akbar. SubhanAllah... Salam ukhuwah kawan dari Negeri tetangga.


December 31, 2012 at 1:37 PM

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© BlogHancus All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template from Forblogger.net|Design byBudak Nakal