Samsung Lancar Galaxy S4

on Saturday, March 16, 2013

samsung galaxy s4,galaxy s4


NEW YORK: Samsung terus menyemarakkan segmen telefon pintar global apabila syarikat itu melancarkan Galaxy S4 sebentar tadi.

"Untuk setiap individu kehidupan ini adalah satu perjalanan . Apa yang kami mahu tampilkan adalah peranti yang boleh dibawa bersama ke mana saja; atau teman yang dapat membantu kita menjalani kehidupan lebih bermakna," kata Ketua Jabatan Komunikasi Mudah Alih Samsung di sini, sebentar tadi.

Gergasi produk elektronik Korea Selatan itu memperkenalkan siri telefon pintar daripada model Galaxy di Dewan Muzik Bandar Radio menerusi satu majlis berkonsepkan persembahan teater sebagai usaha menampilkan kelainan ketika melancarkan produk baru mereka.

Pada masa sama, Samsung turut mengumumkan model terkini telefon pintar Galaxy S4 akan dipasarkan ke 155 negara pada penghujung April depan.

Galaxy S4 yang menampilkan ciri lebih nipis dan kaya dengan pelbagai aplikasi terkini turut dilengkapi teknologi Definisi Tinggi, saiz skrin pada 12.7 sentimeter serta keupayaannya memahami sembilan bahasa di dunia. - AFP

Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

ELIAS SAMPE LAMBAN said...

makasih atas infonya yang menarik sob..


March 18, 2013 at 9:32 AM
Admin+ said...

wah keren nih samsung inovasi tiada henti hixhix,,,makasih sobat infonya


March 18, 2013 at 9:39 AM

Post a Comment

 
© BlogHancus All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template from Forblogger.net|Design byBudak Nakal